Gastenboek - https://brasscar.be

Write Your Story

Verplicht veld

Eeerlijke chauffeur Kurt

Super! Ik was mijn handtas in de wagen vergeten en de chauffeur Kurt is nadien speciaal naar mijn adres gereden om ze terug te brengen. Topservice!

Suzanna Goossens

Stipt en vriendelijk!

Ik hoorde voor het eerst over Brass-Car via een vriendin en heb luxevervoer besteld om naar een klantafspraak gebracht te worden. Wat een heerlijk gevoel om in zo’n wagen vervoerd te worden, je vergeet echt al je stress! Ik raad iedereen de topservice van Michaël aan.

Sophie Serrasis

Vlot!

 Alles is goed geregeld, vriendelijk, vlot en een propere auto. Meer heb ik niet nodig.
Bart Van den Brande

Vroeger aangekomen om zeker op tijd te zijn. Top service!

Ik ken Philip al jaren. Hij is de eerste persoon die ik opbel als ik internationaal op reis ga. Een sympathieke chauffeur die mij altijd vriendelijk naar de luchthaven wil brengen. Aanrader!

Lucas

Op tijd en voorzichtig.

Ik ben altijd bang wat voor soort chauffeur ik ga krijgen, zijn verantwoordelijkheid van ons gezin ligt in zijn handen. Dit was mijn eerste keer dat ik via brasscar besteld heb, Ik kan zeker Kurt aanbevelen hij is een kalme rustige en vooral voorzichtige chauffeur, ook kinderzitjes waren voorzien. Jullie hebben er een klant bij voor mijn volgende reis!

Kim Schols

Chauffeur met geduld

Opnieuw bedankt aan de chauffeur Phillipe om te blijven wachten na mijn aankomst in schiphol. Ik kon er niets aan doen dat mijn vlucht meer dan 3 uur vertraagd was, de afhandeling in Schiphol van de bagage is een ramp! 10/10 voor jullie topservice!

Dirk Verbeeck
error: Helaas, deze content is beschermd ;-)