Word je vervoerd met ons? Super! Bedankt voor je vertrouwen. Er zijn wel enkele voorwaarden waar je best rekening mee houdt. Hieronder hebben we ze voor je opgesomd. Gelukkig zijn het er niet veel, zo geniet je vol rust van je vervoer!

Q-dispatch streeft altijd naar stiptheid van je vervoer. Wel is het belangrijk voor je om te weten dat we niet verantwoordelijk gesteld kunnen worden bij vertragingen, te laat aankomen of eventuele vertragingen. Boek je collectief vervoer? Dan kan er een speling zitten van 30 minuten op de ophaaltijd.

Al je ritten betaal je contant bij de chauffeur bij vertrek. Je betaalt de heen- en terugreis bij het eerste contact met onze chauffeur. Voor de terugreis krijg je een vervoersbon. Deze bon geeft je recht op jouw terugreis. Laat deze zeker zien aan de chauffeur bij de terugreis.

Moet onze chauffeur parkeren aan jouw luchthaven? Dan betaal je die parkeerkosten ook. Is je vlucht op Zaventem? Dan zijn de parkeerkosten voor onze rekening.

Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Wil je jouw vervoer annuleren? Dat is mogelijk tot 24 uur voor vertrek. Annuleer je later? Dan zullen er kosten aangerekend worden

Voor de rest wensen we jou en je groep een fijne reis. Wil je zeker zijn met alle voorwaarden en met het inplannen van het vervoer? Boek dan zeker op tijd jouw luchthavenvervoer.

Klik hier om mijn luchthavenvervoer te boeken.